EuroCave viinikaapin valinta

EuroCave, kaikkien viinikaappien isoäiti, suunnittelee viinikaapit kaikkiin käyttötarkoituksiin ja sijoituspaikkoihin. Mitä toimintoja tarvitsen? Minkä kokoinen kaappi sopii tarpeisiini? Kuinka suuren kapasiteetin tarvitsen? Mikä malli minun pitäisi valita? Ihanteellisen viinikaapin löytämiseksi on tärkeää kysyä itseltäsi oikeat kysymykset:

Millaisen viinikaapin tarvitset?

Viinin kypsytyskaappi on yksilämpötilakaappi (12 °C), jonka avulla voit kypsyttää viiniä, kunnes se saavuttaa parhaan kypsyytensä. Yksi lämpötila jossa  olosuhteet ovat kuin luonnollisessa viinikellarissa. Kkaikkien viinisi säilyttämiseen ja kypsytykseen täyttäen viinin säilytyskriteerit täydellisesti.

Viinintarjoilukaapin avulla voit tuoda samppanja-, puna-, valko- ja roséviinit ihanteelliseen tarjoilulämpötilaan. EuroCave viinintarjoilukaappeja on tarjola sekä 2- ja 3-lämpötilakaappeja.

Monitoimikaappien avulla voit sekä kypsyttää viiniäsi että tuoda sen ihanteelliseen tarjoilulämpötilaan. Ne sopivat hyvin säännöllisesti käytettävien viinien säilytykseen tai esim. lisäkaapiksi viinikellariin. Monilämpökaapissa on useita lämpötilavyöhykkeitä (5 – 22°C: lämpimin on yläosassa, kylmin alhaalta).

Kuinka monta pulloa viinikaapissa halutaan säilyttää ?

EuroCave tarjoaa laajan valikoiman kaappikokoja 12 – 234 pullolle.

  • XS: miniviinikaapit, jotka sopivat pienimpiin tiloihin ja mahdollistavat pullon helposti saatavilla (17 pulloa)
  • S: pienet viinikaapit 30 – 92 pullon säilytykseen
  • M: keskikokoiset viinikaapit 59 – 169 pullon säilytykseen
  • L: isot viinikaapit 89 – 234 pullon säilytykseen

Viinikaapin sijainti  huoneistossa

Huone, johon viinikaappi asennetaan, on myös ratkaiseva tekijä kaappiasi valittaessa. EuroCave-viinikaapit voidaan yhtä helposti sijoittaa autotalliin, keittiöön tai olohuoneeseen. EuroCave-kaappeihin on saatavana erilaisia varusteita jotka tuovat viinikaapin osaksi kodin upeaa sisustustasi – esimerkiksi ruostumaton teräs, kalustedesign tai nahkaverhoilu yhdistettynä lasioven kehykseen .

EuroCave-viinikaapit mukautuvat erilaisiin asennuskokoonpanoihin ja sulautuvat näin saumattomasti sisustukseen. Vapaasti lattialla seisova viinikaappi soveltuu hyvin olohuoneeseen, kun työtason alle asennettu tai kalusteisiin integroitu erinomaisesti keittiöön tai myös kirjastoon.

Ovimallin valinta

EuroCave tarjoaa laajan valikoiman ovia. Oven karmien erilaiset viimeistelyt ja värit mukautuvat tällä tavalla sisustukseenne. EuroCave-lasiovet ovat UV-suojattuja, ne suodattavat 99 % UV-säteistä.

Ovemme ovat myös erittäin hyvin eristettyjä rakenteensa ja käytetyn lasityypin ansiosta. Tämä takaa mahdollisimman alhaisen energiankulutuksen, suojaa tiivistymiskosteudelta ja takaa kaapin parhaan suorituskyvyn. Ovet ovat käännettävät ja niissä on lukko.

Hyllyvaihtoehdot

EuroCave viinikaappien hyllyt on suunniteltu takaamaan viineillesi maksimaalisen suojan koko säilytyksen ajaksi. Vakio- ja Premium-varusteemme tarjoavat sinulle laajan valikoiman mahdollisia kokoonpanoja pullomäärän ja säilytystarpeesi mukaan.

Valitse liukuhyllymme järjestääksesi kaappisi, säilytyshyllymme maksimimäärän pulloja säilyttämiseen, esittelyhyllymme parhaiden pullojen esittelyyn tai maistelutelineemme, kun haluat säilyttää avoimet pullot pystyasennossa.