Viinikellarin suunnittelu

Viinikellarin rakentaminen vaatii aina ammattimaisen lähestymisen – tila- ja rakennesuunnittelusta kalusteisiin ja ilmastointilaitteisiin. CD-Service Oy on ollut mukana useissa viinikellarihankkeissa ja voi tarvittaessa tuoda kokemuksensa käyttöönne.

Edustamme modulaarisia huippuluokan  EuroCave-kalusteita ja -ilmastointilaitteita. Ne luovat ainutlaatuisen ympäristön viineillenne vuosikymmeniksi eteenpäin. Kun suunnittelette viinikellaria, ottakaa ajoissa yhteyttä.

UUSI! ModuloX -säilytysjärjestelmä

Alumiininen kellariratkaisu viinin optimaaliseen säilytykseen ja esillepanoon. Modulaarisena Modulo-X:n aina 3,4m korkeisiin tiloihin – myös saarekkeet ja kulmat. Valaistus ja Main du Sommelier -pullotuet

Modulothèque-säilytysjärjestelmä

Alkuperäinen tammipuinen Modulothèque on ihanteellinen ratkaisu viinien turvalliseen säilytykseen joko luonnollisessa kellarissa tai tarkoitukseen muunnetussa huoneessa. Sen alkuperäinen ja innovatiivinen muotoilu perustuu erilaisten moduulien kokoamiseen yksilöllisen säilytysjärjestelmän luomiseksi.

ModuloSteel -moderni

Moduulit on helppo asentaa ja niitä voidaan koota lukemattomilla tavoilla. EuroCaven Modulosteel koostuu helposti sovitettavista moduuleista, jotka voidaan kiinnittää toisiinsa. Sen teräsrakenteessa on selkeät, modernit linjat, jotka antavat sille modernin tyylin.

ModuloRack – viinilaatikoille

Modulaarinen Modulorack mahdollistaa pullojen säilyttämisen suoraan puisissa koteloissa. Organisoi kellarisi erityisen tyylikkäästi. ModuloRack tarjoaa suuren säilytyskapasiteetin

Inoa – Ilmastointilaitteet

EuroCaven Inoa-viinikellarin ilmastointilaite ylläpitää ihanteelliisia viinikellarien olosuhteita. Kaksi mallia: alle 25m2 ja alle 50m2 kokoisiin tiloihin. Erittäin hiljainen käynti.  Tässä ilmadotintilaitteessa yhdistyy energiaa säästävä tekniikka ja esteettinen viimeistely.